Nieuws

Dumea Agro Advies blijft zichzelf als Dumea Agro
Dumea Agro Advies blijft zichzelf als Dumea Agro
01 december 2021

Dumea Agro Advies en Terra Agribusiness gaan verder onder een andere naam: Dumea AM, met als onderdelen Dumea Agro en Dumea Milieu.

Waarom deze verandering? We maken een nieuwe start.

Het huidige management, Remco Woertman en Niek Hesselink, neemt het bedrijf over. Dat is een mooie gelegenheid om de naamgeving van de twee bedrijfsonderdelen logischer en eenvoudiger te maken. Tegelijk met de naam verandert ook het adres. We verhuizen naar een nieuwe locatie die meer ruimte biedt, in Saasveld (Ov.).

 

Remco en Niek werken sinds respectievelijk 1998 en 2006 voor het bedrijf. Zij hebben al enkele jaren de dagelijkse leiding in handen. Nu hebben ze ook de aandelen overgenomen van oprichter Robert ter Horst.

“De naam veranderd, de mensen en de persoonlijke service blijven hetzelfde”, verzekert Niek. “We hebben de ambitie om ons te blijven ontwikkelen als dé onafhankelijke partner voor landbouwkundige analyses en milieukundig onderzoek.”

“We zijn in 1996 begonnen om tegenwicht te bieden aan de schaalvergroting in ons vakgebied. Er was behoefte aan een laagdrempelig onderzoeksbureau dat dicht bij de praktijk staat. Ook onder de nieuwe naam vervullen we die rol vol overtuiging”, vult Remco aan.

 

Nieuws