Nieuws

Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!
20 december 2018

Het jaar zit er weer bijna op, de feestdagen staan voor de deur. Een periode van het jaar waarin we altijd even terugblikken.

Koud en warm
Qua weersomstandigheden was 2018 een bijzonder jaar. De eerste wintermaanden van dit jaar waren extreem koud. We kregen te maken met een 'Russische beer', fruitbomen moesten worden beschermd tegen de vorst en de schaatsen konden uit het vet.

Vervolgens kregen we een extreem warme en droge zomer. Oogsten mislukten, gras wilde niet groeien en de droogte leidde vaak tot een vroege maïsoogst. Het was voor alle boeren en tuinders in Nederland steeds weer een uitdaging om in te spelen op de omstandigheden.

Met frisse moed
Met frisse moed kijken we nu naar 2019. Laten we hopen dat het weer wat minder extreem zal zijn. Dat we meer duidelijkheid krijgen over de fosfaatrechten. Dat we met z'n allen kunnen blijven zorgen voor een goed glas melk en een lekker stukje vlees. En dat onze analyses mogen blijven bijdragen aan een optimaal rendement op uw bedrijf. Aan ons zal het niet liggen! Ook in het nieuwe jaar voeren wij graag weer landbouwkundige onderzoeken voor u uit.
 
Wij wensen u hele fijne feestdagen en een goed en ondernemend 2019!

Namens alle medewerkers van Dumea Agro Advies,
Robert, John, Niek, Remco, Joost, Pauline, Femke, Clemens, Wim, Odette, Cindy en Jorien

 

PS: van 24 december tot en met 1 januari zijn wij gesloten.

 

Nieuws