Nieuws

Fijne Feestdagen!
Fijne Feestdagen!
21 december 2020

Het jaar zit er weer bijna op...
En wat voor jaar! Vol goede moed gingen we met z'n allen van start. En toen was daar ineens de coronacrisis. Het werd een jaar van thuiswerken, afstand houden en voorzichtig zijn. En nu, met de feestdagen voor de deur, zitten we middenin een lockdown.

Toch was er ook een mooie opsteker! Want juist door de coronacrisis werd maar weer eens duidelijk hoe belangrijk boeren en tuinders zijn. Die er dagelijks voor zorgen dat we allemaal goed en gezond eten op ons bord hebben. De boer kwam op de lijst met essentiële beroepen. Een mooi compliment!

Wij zijn blij dat we ondanks alle beperkingen en maatregelen toch veel monsters voor jullie hebben kunnen en mogen onderzoeken. Elke opdracht weer met unieke omstandigheden en een advies op maat. We hebben dat ook dit jaar weer met veel plezier en inzet gedaan!
 
Trots op onmisbare sector
We hopen dat ook u terug kunt kijken op een succesvol jaar! Dat u, ondanks alle stikstofperikelen uw bedrijf draaiende hebt weten te houden. Jullie stonden op de barricaden om de stikstofproblemen en het soms scheve verdienmodel van de agrarische sector naar voren te brengen. Wij zijn trots om voor deze prachtige en onmisbare sector te mogen werken. Laten we hopen dat we in 2021 weer wat meer ruimte krijgen om te ondernemen. Wij staan in ieder geval weer graag voor u klaar in het nieuwe jaar!
 
Wij wensen u hele fijne feestdagen en een goed en ondernemend 2021!
 
Namens alle medewerkers van Dumea Agro Advies,
Robert, Niek, Remco, Joost, Pauline, Tamara, Wim, Rinus, Gerard, Herman, Odette, Cindy, Jorien en alle monsternemers

Nieuws