Nieuws

Korting op analyse Horse Feed Scan
Korting op analyse Horse Feed Scan
16 juli 2019

De komende twee weken ontvangt u tien euro korting op een analyse van de Horse Feed Scan. Deze analyse is sinds april online aan te vragen. Via de webshop kan iedere paardenhouder een pakket aanvragen voor de analyse van het ruwvoer. Hiermee wordt de voedingswaarde en kwaliteit van het ruwvoer getest.

Het analysepakket kan besteld worden in de webshop. Vervolgens stuurt de klant het ruwvoer op en, afhankelijk van het soort analyse, ontvangt hij binnen vijf tot tien werkdagen de uitslag in zijn mailbox. Op basis van de analyse kan de paardenhouder eventueel het rantsoen voor de paarden aanpassen.

Nu tien euro korting!
De Horse Feed Scan biedt verschillende analysepakketten waarop het ruwvoer geanalyseerd kan worden. Van een ‘quickscan’ tot een uitgebreide analyse met mineralen en sporenelementen. Van 16 juli 2019 tot en met 30 juli 2019 ontvangt u op ieder analysepakket tien euro korting. Gebruik hiervoor de kortingscode: DUMEAPAARD.

Voedingswaarde en kwaliteit gescand
De Horse Feed Scan is een speciaal voor de paardenhouderij ontwikkelde analyse voor ruwvoer; gras, hooi en voordroogkuil. De basis van elk paardenrantsoen bestaat uit ruwvoer, vaak wel 80 - 100%. Door onder andere weersinvloeden en het gekozen oogstmoment, kan de kwaliteit en voedingswaarde van het ruwvoer enorm variëren. Een scan geeft uitsluitsel.

 

Nieuws