Nieuws

Maatregelen vanwege coronavirus
Maatregelen vanwege coronavirus
12 oktober 2020

We hadden het anders gehoopt, maar het Coronavirus is er nog steeds. We zijn er nog niet... En dus doen ook wij er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat uiteraard bovenaan. In het uitvoeren van onze werkzaamheden zullen wij ons dan ook houden aan de richtlijnen vanuit de RIVM.

Voor de komende periode hanteren wij de volgende werkwijze:

  • Het nemen van monsters kan vooralsnog gewoon uitgevoerd worden, waarbij we uiteraard fysiek contact met klanten zo veel mogelijk vermijden.
  • De monsters worden gewoon opgehaald door onze chauffeurs en worden vooralsnog gewoon in het laboratorium in behandeling genomen. 
  • De capaciteit in het laboratorium zal waarschijnlijk afnemen, waardoor de doorlooptijd van de analyses langer kan worden.
  • Wij werken veelal vanuit huis. We zijn rechtstreeks bereikbaar per mail, of via onze rechtstreekse telefoonnummers. Deze contactgegevens vindt u hier.
  • Uiteraad kunt u ons ook altijd bereiken via 0541 – 200 100 of info@dumea-agroadvies.nl.  

Wanneer er extra maatregelen genomen moeten worden en/of wij onze werkwijze moeten aanpassen, zullen wij u uiteraard hierover informeren.

Hou vol, let op elkaar en blijf gezond!


Team Dumea Agro Advies

 

Nieuws