Nieuws

Uitslag van onze beursactie
Uitslag van onze beursactie
27 november 2018

Eind oktober stonden wij op de Rundvee en Mechanisatiedagen in Hardenberg. Bezoekers konden het droge stofgehalte raden van een grasbaal in onze stand. Inmiddels zijn de winnaars van deze actie bekend.

Ook dit jaar werd de RMV in Hardenberg weer goed bezocht. Voor ons waren het drie drukke en mooie dagen! We hebben veel klanten ontmoet, leuke gesprekken gevoerd en veel kennis gedeeld.

Prijsvraag
Natuurlijk waren we niet met lege handen naar Hardenberg gekomen... We hadden een grasbaal bij ons waarvan de bezoekers het droge stofgehalte mochten raden. Veel bezoekers hebben hier enthousiast aan mee gedaan! We hebben de droge stof van de grasbaal gemeten op ons laboratorium in Wijhe. Het droge stofgehalte van deze baal was: 78,0%.

Winnaars
De antwoorden die we kregen liepen sterk uiteen: van 8,5% en 94,0%. Het bleek dus nog wel lastig te schatten. We hebben per dag gekeken welke drie inzenders het dichtste bij het juiste percentage zaten. Daarmee hebben we dus negen winnaars! Deze mensen ontvangen persoonlijk een bericht hierover. De winnaars krijgen een gratis monsterneming en analyse. Wij feliciteren alle winnaars van harte met deze prijs!

Nieuws