Nieuws

Wij zoeken een monsternemer
Wij zoeken een monsternemer
24 januari 2020

Dumea Agro Advies is gespecialiseerd in landbouwkundig onderzoek van grond, gewas, mest en water. Persoonlijk contact, kwaliteit en een goede prijs staan bij ons voorop. Het gehele traject van monsterneming tot rapportage voeren wij daarom in eigen beheer uit.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige agrarische MONSTERNEMER voor het gebied in en om de Betuwe (Gld).

Wat doet een monsternemer?
Een monsternemer is bij onze klanten het ‘gezicht’ van Dumea Agro Advies. Hij/zij neemt op aanwijzing van Dumea Agro Advies monsters van grond, gewas, mest of water bij onze klanten. Deze monsters worden door één van onze chauffeurs opgehaald en naar ons laboratorium in Wijhe gebracht.

Het bemonsteren van ruwvoer, voornamelijk gras- en/of maiskuilen, vindt vooral plaats in de periode juni t/m december. In elk najaar beginnen we met het bemonsteren van grond. Dat loopt door tot aan de zomer van het volgende jaar. Watermonsters worden het hele jaar genomen, bijvoorbeeld veedrinkwater, KKM, IKB, enz.

Wat vragen wij:
Wij vragen een energiek persoon die, na een interne opleiding en de nodige begeleiding, geheel zelfstandig monsters kan nemen. Als monsternemer heb je affiniteit met de agrarische sector, bent communicatief, nauwkeurig en servicegericht. Deze functie is met name geschikt voor agrariërs (of ZZP’ers in de agrarische sector) die tijd over hebben voor aanvullende werkzaamheden.

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende functie, waarin de werktijden flexibel en grotendeels zelf in te delen zijn. De vergoeding is marktconform, eventueel aangevuld met bonussen voor het werven van nieuwe klanten. Uiteraard zorgen wij voor het materiaal en gereedschap dat nodig is om de monsters te nemen.

Interesse?
Lijkt het je leuk om als monsternemer bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een reactie per mail via info@dumea-agroadvies.nl of bel ons op 0541 – 200 100.

Nieuws