DUMEAAGRO

Dumea Agro is de onafhankelijke partner voor landbouwkundige analyses. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met onderzoek van grond-, (ruw)voer-, mest- en watermonsters.

In 1996 begonnen we als Terra Agribusiness. Destijds was er een sterke schaalvergroting in de markt. Boeren hadden behoefte aan een laagdrempelige en onafhankelijke partij voor landbouwkundige onderzoeken die dicht bij de praktijk staat. Die rol past ons en die vervullen we nog altijd vol overtuiging. Voor iedereen die gewoon goede kwaliteit voor een eerlijke prijs wil en persoonlijk contact waardeert.

Onze klanten zijn veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Via een netwerk van monsternemers hebben we een landelijk bereik. Onze no-nonsense-mentaliteit slaat aan in de agrarische sector en daarbuiten. Ook paardenhouders, terreinbeheerders, hoveniers en tuinbezitters weten ons te vinden. Verder voeren we sinds 2004 milieukundige onderzoeken uit, zoals bodem- en wateronderzoek voor projecten in bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Dat doen we nu onder de naam Dumea Milieu.

Dumea Agro en Dumea Milieu vormen samen Dumea AM. We werken met een eigen netwerk van onafhankelijke, geaccrediteerde laboratoria. We volgen de innovaties en ontwikkelingen in de sector op de voet en vertalen deze naar praktische toepassingen voor onze klanten.

DUMEA
Agro

Gespecialiseerd in landbouwkundig onderzoek
We werken met een overzichtelijk aantal basispakketten, van compact tot compleet. Daarnaast kunnen we op verzoek elke extra analyse leveren als maatwerk.
Dankzij korte lijnen werken we snel en accuraat. In onze analyses en rapporten beperken we ons tot de data die je wilt gebruiken. We houden niet van overdaad. Daardoor blijft het overzichtelijk en dat scheelt ook in de kosten.
Met ons landelijke netwerk van monsternemers zijn we altijd in de buurt. Je kunt onze mensen op kantoor rechtstreeks benaderen en veel onderzoeken kun je ook online bestellen. Bij Dumea Agro kennen we de agrarische sector en adviseren we je graag.

Waarom Dumea Agro?

 • Persoonlijk contact

  Direct contact met uw vaste contactpersoon

 • Eerlijke prijzen

  Onze onderzoeken en adviezen hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding

 • Praktisch advies

  Met ons advies kunt u direct aan de slag

 • Geaccrediteerde analyse

  Onze onderzoeken en rapportages voldoen aan de wet- en regelgeving

 • Professionele monstername en analyse

  Iedere monstername en analyse wordt uiterst professioneel uitgevoerd

 • Maatwerk

  Indien nodig stemmen we het onderzoek af op uw specifieke vraag